Thuisbatterij voor zonnepanelen

Sla jouw zelf opgewekte stroom op en bespaar nog meer op je energierekening

 

Ga direct naar

Een accu voor je zonnepanelen

Een thuisbatterij, of thuisaccu, is een energieopslagsysteem dat de mogelijkheid biedt om elektriciteit op te slaan voor later gebruik. Het kan bijvoorbeeld de overtollige energie opslaan die overdag door je zonnepanelen wordt geproduceerd. Wanneer de zonnepanelen meer stroom genereren dan er verbruikt wordt, gaat deze extra energie niet verloren maar wordt deze bewaard in je thuisbatterij. Zo kun je ook ‘s avonds, of tijdens piekuren wanneer de zon niet schijnt, gebruikmaken van je eigen groene energie. Zo bespaar je nog meer op je energierekening en ben je minder afhankelijk van het net, of de afbouwende salderingsregeling.

 • Snelle doorlooptijd

  Geen wachtrijen of capaciteitsproblemen: binnen 4 weken geplaatst

 • Professionele Installatie

  Ons team heeft alle benodigde certificaten en jarenlange ervaring

 • Heldere Communicatie

  We houden je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen tijdens het hele installatie proces

Ons assortiment thuisbatterijen

Begin met het opslaan van zonne-energie! Benut je eigen opgewekte stroom voor 100% met één van onze thuisbatterijen.

Verkrijgbaar vanaf €5.000,-

NOVA40

40 kWh

NOVA10

10 kWh

NOVA5

5 kWh

zonnepanelen offerte offertes online aanvragen direct

Waarom kiezen voor een thuisbatterij?

 • Besparen op je energierekening

  Minder energie afnemen op piektijden en dus minder betalen

 • Energieonafhankelijkheid

  De energie die zonnepanelen overdag genereren, kun je gebruiken op momenten wanneer de zon niet schijnt

 • Bespaar het overbelaste net

  Zonnepanelen accu’s ontlasten het net door energie op te slaan tijdens daluren en deze vrij te geven op piekmomenten

 • Geen gedoe met salderen

  Ondanks de verwachte afbouw van de salderingsregeling kan jij maximaal blijven besparen via je thuisbatterij

 • Duurzaamheid

  Ondanks de verwachte afbouw van de salderingsregeling kan jij maximaal blijven besparen via je thuisbatterij

 • Noodvoorziening

  In geval van stroomuitval biedt de zonnepanelen accu een betrouwbare backup-energievoorziening

Wat kost een thuisbatterij?

Thuisbatterij installatie

De totale kosten van een thuisbatterij worden gevormd door het apparaat zelf en de kosten van de installatie. Bij De Kei Verduurzaming plaatsen wij thuisbatterijen vanaf een bedrag van €5.000. Het is belangrijk om te weten dat elke installatie uniek is. Hoeveel zonnepanelen liggen er op je dak, is er een elektrische auto aanwezig, hoe zit het met de groepenkast? Dit zijn zaken die wij allemaal meenemen voor het opstellen van de offerte.

Omdat wij alleen met hoge kwaliteit thuisbatterijen werken, bieden wij 15 jaar garantie op elke installatie. Wij beginnen elk traject met een telefonisch adviesgesprek waarna je van ons een online offerte ontvangt. Voor plaatsing komen wij langs voor een technische schouw, zodat we de thuisbatterij installatie nauwkeurig kunnen uitvoeren.

Subsidie thuisbatterij

Op dit moment zijn er geen subsidies beschikbaar voor batterijen voor zonnepanelen. Wel wordt de noodzaak voor subsidies of regelingen steeds meer benadrukt door partijen zoals Netbeheer Nederland. Het net is overbelast en het opslaan van zonne-energie in thuisbatterijen zou een perfecte uitkomst bieden voor dit probleem.

De overheid heeft hierop gereageerd door vanaf januari 2024 een btw-teruggave regeling in te stellen. Dit scheelt weer 21% in kosten en maakt het aanschaffen van zonnepanelen met batterij een stuk aantrekkelijker.

Met het afbouwen van de salderingsregeling wordt de opbrengst van zonnepanelen steeds minder en kun je uiteindelijk geen energie meer terugleveren aan het net. Het wordt daarom steeds voordeliger om je zonne-energie op te slaan in een thuisaccu. Wij verwachten dat de vraag naar thuisbatterijen steeds meer zal toenemen, wat ook weer invloed heeft op eventuele subsidies of regelingen.

Onze werkwijze

1. Advies op maat

Op zoek naar een thuisbatterij installateur? Vul ons offerteformulier in en wij nemen contact met je op voor een uitgebreide, gratis offerte. Deze kun je online rustig doornemen in je eigen tijd.

2. Technische schouw

Voor wij de thuisaccu installeren komen we langs om jouw woning te inspecteren. Zo weten onze monteurs precies waar ze rekening mee moeten houden voor de plaatsing.

3. Professionele installatie

Onze experts komen bij je langs voor de thuisbatterij installatie. Als jij hebt gekozen voor zonnepanelen met accu, dan plaatsen we alles in één keer. Zo heb jij er weinig omkijken naar en kun je meteen beginnen met zonne-energie opslaan!

De Kei is jouw thuisbatterij installateur

Ben je geïnteresseerd in een batterij voor je zonnepanelen? Neem dan contact op met De Kei Verduurzaming. Wij bieden maatwerk advies en helpen je graag bij het uitwerken van het zonne-installatie systeem voor jouw situatie. Vul ons offerteformulier in, of neem direct contact met ons op via de mail of telefoon (+31 6 57 59 82 06).

Wij voeren de thuisbatterij installatie net zo professioneel en netjes uit als onze zonnepanelen, zo heb jij er geen omkijken naar. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, we hebben vele enthousiaste reviews van klanten om dit te staven. “Perfecte service”, ‘keurig geïnstalleerd’, ‘deskundig en professioneel’ en ‘alles netjes weggewerkt’ zijn enkele voorbeelden. Kunnen we jouw enthousiaste recensie binnenkort toevoegen aan dit rijtje?

de kei zonnepanelen amersfoort

Al vele anderen gingen je voor

De Kei Zonnepanelen
4.9
Based on 39 reviews
powered by Google
Een heel prettig en succesvol traject doorlopen met Milosz! Goede adviezen en hulp ontvangen om juiste keuzes te maken en hele goede prijs. Installatie door installateur panelen en werkzaamheden door elektriciën ook vlot en soepel verlopen.
K de NatrisK de Natris
19:37 20 Feb 24
Goede ervaring! Geldt zowel voor het offerte traject, de voorbereiding als de plaatsing. Communicatie ging soepel.
Martijn BessemsMartijn Bessems
08:39 19 Feb 24
Milosz is hier twee keer geweest voordat ze aan de slag gingen. De eerste keer rustig uitgelegt wat ze van plan waren. De tweede keer om samen het kabeltraject te bespreken.Kwam ook gelijk met een eerlijke prijs, niet zoals andere leveranciers waar er opeens nog 40% vanaf kon.22 zonnepanelen lagen binnen 2 weken op het dak. Geplaatst door keurige bekwame jongens.Milosz en team heel erg bedankt!,Martijn en Jill
BeatrijsBeatrijs
08:28 14 Feb 24
Milosz heeft met zijn collega zonnepanelen met micro-omvormers op ons dak geplaatst en de meterkast vervangen. Ze hebben goed werk geleverd en waren heel vriendelijk. Aanrader als je een kundige en sympathieke lokale installateur zoekt!
Jeroen BronsJeroen Brons
20:03 03 Feb 24
Erg blij met onze nieuwe zonnepanelen. Prima en deskundig advies, tevens een vlotte en professionele uitvoering. Ik raad ze zeker aan!
Fred NijenhuisFred Nijenhuis
17:46 24 Jan 24
We hebben enige tijd geleden een 5 tal zonnepanelen laten plaatsen door de Kei zonnepanelen. Voordat deze werden geplaatst hebben we uitgebreid en zeer goed advies gekregen van Milosz. Alles duidelijk uitgelegd wat we konden verwachten. Tijdens de montage snel en zeer netjes gewerkt. Duidelijk uitleg gekregen over de werking van de panelen. Kortom, super tevreden met Milosz en zijn team.
Ben PeekBen Peek
18:33 02 Jan 24
Leuke man op visite gehad van de Kei zonnepanelen. Ik had 9 offertes in huis maar deze man gaf mij een vertrouwd en goed gevoel. Zijn monteurs waren zeer deskundig en gaven mij goede adviezen. Alles netjes afgewerkt.Ik ben er blij mee.
Paul BrounsPaul Brouns
15:42 09 Dec 23
Zeer tevreden over deze installateur. Vooraf een goede offerte ontvangen. De daadwerkelijke installatie is prima verlopen, ondanks wat tegenslagen met het weer.
G. DoestG. Doest
13:09 07 Dec 23
Goede advisering, prijs-kwaliteit verhouding, en nette uitvoering van de installatie.Ook afspraken bij vervanging van de verouderde meterkast door eigen installateur waren super.Heel plezierige persoonlijke kontakten, ook even een nazorgtelefoontje.De Kei.....een aanrader.
elly van Lokhorstelly van Lokhorst
12:10 26 Nov 23
In november 2023 10 zonnepanelen laten leggen. Eerst schouw aan huis met goed advies. Scherpe offerte.Gelijktijdig verzorgd Kei de vernieuwing van de meterkast en aanleg perilex stopcontact in de keuken voor inductie koken.De mannen werken netjes en vlot, helpen met installatie van de app en aanmelding stroom leveren en leggen eea goed uit.Het weer met veel wind en regen werkt niet mee, daardoor is een 2e bezoek nodig. Hier wordt goed over gecommuniceerd en afgestemd op onze mogelijkheden en wensen.Het hele project verdient een dikke voldoende.
Sebas VosSebas Vos
21:30 17 Nov 23
Van het offerte traject tot installatie is alles naar tevredenheid gelopen, prettig contact, vriendelijk en vakkundig personeel. Na akkoord hadden wij binnen enkele weken panelen op het dak! De Kei Zonnepanelen is een dikke aanrader!
Herbert SchererHerbert Scherer
08:30 15 Nov 23
Top dat voor het uitbrengen van een offerte een persoonlijk bezoek werd gebracht. Uitvoering soepel verlopen.
Rob VerheijdenRob Verheijden
06:40 31 Oct 23
Op 30 oktober 2023 hebben twee mannen van De Kei Zonnepanelen ons dak vol gelegd met 13 zonnepanelen. Eentje deed de panelen en de ander de elektra. Om negen uur trapten ze af en om drie uur in de middag was de klus geklaard. Was op het dak niet echt gemakkelijk omdat dit doorhangt. Desondanks een prima job gedaan. De man die binnen de elektra deed ging gelijk op in tempo en die was gelijktijdig klaar. Vervolgens was er nog voldoende tijd om de App te installeren en uitleg over die functionaliteit te geven. Om half vier “produceerde” ik stroom. Chapeau, goed en snel gewerkt en het weer was niet eens ideaal. Voor eenieder die de beslissing voor panelen moet nemen: dit bedrijf is een aanrader!
Suzanne RadstaatSuzanne Radstaat
18:11 29 Oct 23
Betrouwbaar en vakkundig bedrijf. De installateurs waren meedenkend, vriendelijk, beleefd en kon al mijn vragen stellen die ook beantwoord werden. De Zonnepanelen liggen er net op dus nu kijken wat het gaat opleveren. Raad dit bedrijf zeker aan en zal, wanneer nodig in de toekomst, dit bedrijf weer benaderen mochten er meer zonnepanelen nodig zijn.
Joyce van ButzelaarJoyce van Butzelaar
12:38 27 Oct 23
Heel tevreden over De Kei Zonnepanelen. Goede uitleg gehad en binnen 2 weken 10 panelen op het dak. Vriendelijke en kundige harde werkers. Wij zijn zeer tevreden.
Halbe LunshofHalbe Lunshof
10:06 10 Aug 23
De Kei maakt gebruik van in Nederland geproduceerde panelen!Wij zijn met aandacht en ook snel geholpen op een zowel zeer deskundige als prettige manier!
Hendricus C.R.Hendricus C.R.
13:12 05 Aug 23
Snel geleverd en geplaatst. Vriendelijk en netjes personeel, en goede communicatie / uitleg van het systeem. 👍
Joe SewbalakJoe Sewbalak
11:19 23 Jun 23
Goede prijs en snelle installatie. Deskundig en professioneel bedrijf/personeel.
In deze tijd van allerlei verhalen over cowboy installateurs toch spannend.Bij deze jongens absoluut geen vrees, van A tot Z fantastisch.Klein bedrijfje maar zij snappen wat service en klantvriendelijkheid is.Snelle plaatsing mogelijk, geen aanbetaling, betalen wanneer de installatie werkt en ook nog eens een scherpe prijs!Bij ons 's morgens rond 9 uur begonnen en 's middags rond 16.00 uur een werkend zonnepanelen systeem. (11stuks).Niet langer over nadenken maar gelijk doen.
Glenn van GreuningenGlenn van Greuningen
19:31 01 May 23
Super tevreden over Kei Zonnepanelen. Tijdens de schouw goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden van Milosz. Na akkoord op de offerte lagen de panelen er binnen een maand op. Op de dag van plaatsing bleek dat het legplan nog iets aangepast kon worden waardoor de nieuwe panelen netjes onder de oude geplaatst konden worden. Binnen ook alles netjes weggewerkt.
Een heel prettig en succesvol traject doorlopen met Milosz! Goede adviezen en hulp ontvangen om juiste keuzes te maken en hele goede prijs. Installatie door installateur panelen en werkzaamheden door elektriciën ook vlot en soepel verlopen.
K de NatrisK de Natris
19:37 20 Feb 24
Goede ervaring! Geldt zowel voor het offerte traject, de voorbereiding als de plaatsing. Communicatie ging soepel.
Martijn BessemsMartijn Bessems
08:39 19 Feb 24
Milosz is hier twee keer geweest voordat ze aan de slag gingen. De eerste keer rustig uitgelegt wat ze van plan waren. De tweede keer om samen het kabeltraject te bespreken.Kwam ook gelijk met een eerlijke prijs, niet zoals andere leveranciers waar er opeens nog 40% vanaf kon.22 zonnepanelen lagen binnen 2 weken op het dak. Geplaatst door keurige bekwame jongens.Milosz en team heel erg bedankt!,Martijn en Jill
BeatrijsBeatrijs
08:28 14 Feb 24
Milosz heeft met zijn collega zonnepanelen met micro-omvormers op ons dak geplaatst en de meterkast vervangen. Ze hebben goed werk geleverd en waren heel vriendelijk. Aanrader als je een kundige en sympathieke lokale installateur zoekt!
Jeroen BronsJeroen Brons
20:03 03 Feb 24
Erg blij met onze nieuwe zonnepanelen. Prima en deskundig advies, tevens een vlotte en professionele uitvoering. Ik raad ze zeker aan!
Fred NijenhuisFred Nijenhuis
17:46 24 Jan 24
We hebben enige tijd geleden een 5 tal zonnepanelen laten plaatsen door de Kei zonnepanelen. Voordat deze werden geplaatst hebben we uitgebreid en zeer goed advies gekregen van Milosz. Alles duidelijk uitgelegd wat we konden verwachten. Tijdens de montage snel en zeer netjes gewerkt. Duidelijk uitleg gekregen over de werking van de panelen. Kortom, super tevreden met Milosz en zijn team.
Ben PeekBen Peek
18:33 02 Jan 24
Leuke man op visite gehad van de Kei zonnepanelen. Ik had 9 offertes in huis maar deze man gaf mij een vertrouwd en goed gevoel. Zijn monteurs waren zeer deskundig en gaven mij goede adviezen. Alles netjes afgewerkt.Ik ben er blij mee.
Paul BrounsPaul Brouns
15:42 09 Dec 23
Zeer tevreden over deze installateur. Vooraf een goede offerte ontvangen. De daadwerkelijke installatie is prima verlopen, ondanks wat tegenslagen met het weer.
G. DoestG. Doest
13:09 07 Dec 23
Goede advisering, prijs-kwaliteit verhouding, en nette uitvoering van de installatie.Ook afspraken bij vervanging van de verouderde meterkast door eigen installateur waren super.Heel plezierige persoonlijke kontakten, ook even een nazorgtelefoontje.De Kei.....een aanrader.
elly van Lokhorstelly van Lokhorst
12:10 26 Nov 23
In november 2023 10 zonnepanelen laten leggen. Eerst schouw aan huis met goed advies. Scherpe offerte.Gelijktijdig verzorgd Kei de vernieuwing van de meterkast en aanleg perilex stopcontact in de keuken voor inductie koken.De mannen werken netjes en vlot, helpen met installatie van de app en aanmelding stroom leveren en leggen eea goed uit.Het weer met veel wind en regen werkt niet mee, daardoor is een 2e bezoek nodig. Hier wordt goed over gecommuniceerd en afgestemd op onze mogelijkheden en wensen.Het hele project verdient een dikke voldoende.
Sebas VosSebas Vos
21:30 17 Nov 23
Van het offerte traject tot installatie is alles naar tevredenheid gelopen, prettig contact, vriendelijk en vakkundig personeel. Na akkoord hadden wij binnen enkele weken panelen op het dak! De Kei Zonnepanelen is een dikke aanrader!
Herbert SchererHerbert Scherer
08:30 15 Nov 23
Top dat voor het uitbrengen van een offerte een persoonlijk bezoek werd gebracht. Uitvoering soepel verlopen.
Rob VerheijdenRob Verheijden
06:40 31 Oct 23
Op 30 oktober 2023 hebben twee mannen van De Kei Zonnepanelen ons dak vol gelegd met 13 zonnepanelen. Eentje deed de panelen en de ander de elektra. Om negen uur trapten ze af en om drie uur in de middag was de klus geklaard. Was op het dak niet echt gemakkelijk omdat dit doorhangt. Desondanks een prima job gedaan. De man die binnen de elektra deed ging gelijk op in tempo en die was gelijktijdig klaar. Vervolgens was er nog voldoende tijd om de App te installeren en uitleg over die functionaliteit te geven. Om half vier “produceerde” ik stroom. Chapeau, goed en snel gewerkt en het weer was niet eens ideaal. Voor eenieder die de beslissing voor panelen moet nemen: dit bedrijf is een aanrader!
Suzanne RadstaatSuzanne Radstaat
18:11 29 Oct 23
Betrouwbaar en vakkundig bedrijf. De installateurs waren meedenkend, vriendelijk, beleefd en kon al mijn vragen stellen die ook beantwoord werden. De Zonnepanelen liggen er net op dus nu kijken wat het gaat opleveren. Raad dit bedrijf zeker aan en zal, wanneer nodig in de toekomst, dit bedrijf weer benaderen mochten er meer zonnepanelen nodig zijn.
Joyce van ButzelaarJoyce van Butzelaar
12:38 27 Oct 23
Heel tevreden over De Kei Zonnepanelen. Goede uitleg gehad en binnen 2 weken 10 panelen op het dak. Vriendelijke en kundige harde werkers. Wij zijn zeer tevreden.
Halbe LunshofHalbe Lunshof
10:06 10 Aug 23
De Kei maakt gebruik van in Nederland geproduceerde panelen!Wij zijn met aandacht en ook snel geholpen op een zowel zeer deskundige als prettige manier!
Hendricus C.R.Hendricus C.R.
13:12 05 Aug 23
Snel geleverd en geplaatst. Vriendelijk en netjes personeel, en goede communicatie / uitleg van het systeem. 👍
Joe SewbalakJoe Sewbalak
11:19 23 Jun 23
Goede prijs en snelle installatie. Deskundig en professioneel bedrijf/personeel.
In deze tijd van allerlei verhalen over cowboy installateurs toch spannend.Bij deze jongens absoluut geen vrees, van A tot Z fantastisch.Klein bedrijfje maar zij snappen wat service en klantvriendelijkheid is.Snelle plaatsing mogelijk, geen aanbetaling, betalen wanneer de installatie werkt en ook nog eens een scherpe prijs!Bij ons 's morgens rond 9 uur begonnen en 's middags rond 16.00 uur een werkend zonnepanelen systeem. (11stuks).Niet langer over nadenken maar gelijk doen.
Glenn van GreuningenGlenn van Greuningen
19:31 01 May 23
Super tevreden over Kei Zonnepanelen. Tijdens de schouw goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden van Milosz. Na akkoord op de offerte lagen de panelen er binnen een maand op. Op de dag van plaatsing bleek dat het legplan nog iets aangepast kon worden waardoor de nieuwe panelen netjes onder de oude geplaatst konden worden. Binnen ook alles netjes weggewerkt.
js_loader

Waarom kiezen voor De Kei?

 • Maatwerkoplossingen

  Elk huis is uniek, en wij zorgen voor een zonne-energie systeem dat perfect aansluit bij jouw specifieke situatie

 • Vakmanschap

  Onze installateurs zijn vakkundig opgeleid en hebben alle benodigde certificaten

 • Duurzaamheid en Rendement

  Wij garanderen dat je installatie niet alleen duurzaam is, maar ook maximaal rendement oplevert

 • Airco in Amersfoort

  De Kei Verduurzaming opereert in regio Amersfoort omliggende steden zoals Utrecht en Almere

Contact opnemen

Laat je gegevens achter. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op voor een gratis thuisbatterij offerte.
Meterkast vervangen