De Kei Verduurzaming Reviews

Wij streven naar hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit in elk aspect van ons werk – van de eerste schets van een duurzame energieoplossing tot de laatste schroef in jouw gloednieuwe zonnepanelensysteem. We zijn trots op de zonne-energieprojecten die we hebben gerealiseerd en nog trotser op de beoordelingen die we van onze klanten hebben ontvangen.

Hieronder vind je een verzameling van eerlijke, onbewerkte meningen en ervaringen van mensen die de overstap naar een groenere toekomst hebben gemaakt met onze hulp. Wil je ook met ons samenwerken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wie zijn wij?

milosz de kei zonnepanelen amersfoort
de kei zonnepanelen amersfoort

De Kei is jouw installateur voor zonnepanelen in Amersfoort

De Kei Zonnepanelen is actief in regio Amersfoort, voor zowel particulieren als bedrijven. De zonnepanelen, omvormers en andere toebehoren zijn van hoogwaardige kwaliteit en passend binnen elk budget. Omdat bijna ieder huis anders is gaan wij niet uit van ‘one size fits all’ pakket. Elke situatie wordt van te voren vastgesteld tijdens de technische schouw. Op basis van de technische schouw wordt een complete offerte opgesteld.