Offerte zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun eigen energie op te wekken met zonnepanelen. Een logische keus, want door zelf zonne-energie op te wekken, kunnen eigenaren van zonnepanelen direct besparen op hun maandelijkse energiekosten. Maar ja, die investering… We begrijpen dat het best lastig is om te bepalen of zonnepanelen een verstandige investering zijn. Dit hangt onder andere af van het type dak en het aantal zonnepanelen dat je wilt aanschaffen.

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van zonnepanelen? Dan is de eerste stap het aanvragen van een gratis offerte voor zonnepanelen. Misschien wil je zelfs meerdere zonnepanelen offertes opvragen, zodat je kunt vergelijken. Vraag in ieder geval een offerte voor zonnepanelen aan bij De Kei, want wij gaan je aangenaam verrassen met ons aanbod!

Zonnepanelen offerte op maat

Zonnepanelen Offerte Pagina

Werkwijze van De Kei:

Er zijn veel aanbieders waar je een offerte voor zonnepanelen online aanvraagt zonder dat er vooraf gekeken wordt naar de werkelijke situatie. Natuurlijk bespaart dit in eerste instantie tijd, maar zo’n offerte is niets waard als tijdens een dakscan blijkt dat de voorgestelde opstelling van zonnepanelen niet mogelijk is of minder opbrengst geeft.

De Kei kiest bewust voor een andere aanpak. Een offerte aanvragen voor zonnepanelen doe je via het formulier hieronder,  e-mail of telefoon. Daarna plannen we een afspraak in voor een dakscan (officieel ook wel technische schouw genoemd). Tijdens deze dakscan kijken we onder andere naar de oriëntatie van het dak (noord, zuid, oost of west), de helling en de hoeveelheid schaduw. Ook nemen we een kijkje in de meterkast om te checken of je een 1-fase-aansluiting of een 3-fasenaansluiting hebt. Al deze informatie gebruiken we om een offerte op maat op te stellen. Ga je akkoord met de zonnepanelen offerte? Dan komt een van onze ervaren monteurs de panelen en toebehoren installeren. Installatie duurt in de meeste gevallen niet langer dan een dag.

de kei zonnepanelen amersfoort installateur montage kopen inclusief monteren

Zonnepanelen offertes: waar moet je op letten?

Als je de knoop hebt doorgehakt en zonnepanelen wilt kopen, is het belangrijk om je te oriënteren en verschillende offertes aan te vragen. Bij het vergelijken van zonnepanelen offertes is er een aantal punten waarop je moet letten. Zo moet uit de zonnepanelen offerte blijken hoe de totaalprijs is opgebouwd, wat het vermogen van de zonnepanelen is, hoeveel jaar garantie je krijgt op panelen en omvormer(s) en welke extra diensten inbegrepen zijn. Veel offertes vermelden tegenwoordig ook de terugverdientijd. Bij De Kei vind je al deze informatie in een handig overzicht, zodat je altijd weet waar je aan toe bent voor je deze investering doet.

zonnepanelen offerte offertes online aanvragen direct

Offerte zonnepanelen: ontdek het aanbod van De Kei

Vraag je een offerte voor zonnepanelen online aan bij De Kei, dan komen we bij je thuis de situatie bekijken. Daarna ontvang je van ons een offerte op maat. Nadat je jouw handtekening hebt gezet, verzorgt een van onze monteurs de installatie. Goed om te weten: wij werken met Denim zonnepanelen met een vermogen van 420 Wattpiek (Wp). Op de panelen krijg je 25 jaar garantie. Het minimale aantal zonnepanelen dat De Kei plaatst is zes en er is geen maximum. Draag binnenkort ook jouw keitje bij aan een groenere wereld en vraag vandaag nog jouw offerte voor zonnepanelen aan!