Zonnepanelen Soest

Wil je bijdragen aan een duurzamere wereld en besparen op je energierekening? De Kei Verduurzaming helpt je graag met de installatie van hoogwaardige zonnepanelen in Soest. We bieden een totaaloplossing, van het eerste advies tot de installatie en nazorg.

Kei-goed advies op maat

Bij De Kei Verduurzaming geloven wij in een persoonlijke benadering en dat iedere woonsituatie uniek is. Daarom bieden wij een gratis advies op maat om te bepalen welke zonnepanelen het beste bij jouw situatie passen. We bekijken jouw dak, de ligging van je huis en je huidige energieverbruik. Zo weet je zeker dat je de meest optimale oplossing krijgt voor jouw zonnepanelen in de Gemeente Soest.

Als je het aantal zonnepanelen gaat berekenen, is het goed om rekening te houden met een eventuele toename van stroomverbruik in de toekomst. Dit kan bijvoorbeeld geval zijn als elektrisch gaat rijden of een hybride warmtepomp laat installeren.​
subsidie zonnepanelen soest gemeente

Waarom zonnepanelen?

Het plaatsen van zonnepanelen is een beslissing die aanzienlijke voordelen met zich meebrengt. Ten eerste, het is een groene keuze. Met zonnepanelen produceer je jouw eigen duurzame energie, verminder je jouw CO2-uitstoot en draag je bij aan een schonere planeet. Daarnaast is het plaatsen van zonnepanelen ook financieel rendabel. In 2023 zijn zonnepanelen nog steeds een uitstekende investering. Hoewel de initiële kosten van de installatie een investering vragen, zorgen de besparingen op je energierekening ervoor dat je deze kosten binnen een paar jaar hebt terugverdiend. En met de stijgende energieprijzen wordt deze terugverdientijd alleen maar korter.

Subsidie op zonnepanelen in Soest?

Op dit moment worden er geen financieringsmogelijkheden aangeboden door de gemeente Soest. Zij ondersteunen de inwoners wel op informatieve manier middels bijvoorbeeld webinars en het Energieloket. Een andere mogelijk is om een duurzaamheidslening af te sluiten voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Dit proces loopt niet via de Gemeente Soest, maar via het Nationaal Warmtefonds dat is opgezet door de Rijksoverheid. 

In de Gemeente Soest zonnepanelen kopen

Ben je klaar om de overstap te maken naar duurzame energie en te beginnen met besparen op je energierekening? Vul dan ons offerteformulier in voor een gratis advies op maat. We bekijken jouw specifieke situatie en geven je een gedetailleerd overzicht van de kosten en potentiële opbrengsten. Zet vandaag nog de stap naar een duurzamere toekomst met De Kei Verduurzaming in Soest!

Of bekijk onze andere services

kosten warmtepomp installatie subsidie 2024 installateur wat kost een warmtepomp inclusief installatie met zonnepanelen de kei verduurzaming

Warmtepompen

Besparen op je gasrekening

Airco's

Koel en verwarm je huis

huis isoleren isolatie bedrijf laten subsidie 2024 dak zolder voor vloerisolatie kruipruimte woning isoleren bodemisolatie onafhankelijk isolatie advies isolatie monteur pir isolatie pir dakisolatie cellulose

Isolatie

Profiteer van subsidies

Wie zijn wij

De Kei Verduurzaming zet zich al vier jaar in voor de verduurzaming van Nederland, vooral in de regio Amersfoort. Het team, bestaande uit ervaren specialisten met NEN 3140/1010 en VCA-VOL certificaten, stelt de klant centraal, levert kwaliteit en werkt hard om een verschil te maken in de zonnepanelen installatiebranche. Wij bieden hoogwaardige zonnepanelen en aanverwante producten passend binnen elk budget, waarbij we rekening houden met de unieke situatie van elk huis of bedrijf. Een persoonlijke offerte op maat wordt opgesteld na een voorafgaande technische schouw.

Wij opereren in de volgende gebieden:

Alleen de beste kwaliteit

Wij werken met een breed assortiment zonnepanelen en omvormers van hoogwaardige kwaliteit. Wij bepalen voor elke klant de beste en passende oplossing rekening houdend met het vermogen van de zonnepanelen, het budget en het uiterlijk van de zonnepanelen.