Offerte aanvragen

Wilt u het klimaat sparen én tegelijkertijd besparen op uw energiekosten?

De Kei Zonnepanelen is actief in het hele land, voor zowel particulieren als bedrijven. De zonnepanelen, omvormers en andere toebehoren zijn van hoogwaardige kwaliteit en passend binnen elk budget. Omdat bijna ieder huis anders is gaan wij niet uit van ‘one size fits all’ pakket. Elke situatie wordt van te voren vastgesteld tijdens de technische schouw. Op basis van de technische schouw wordt een complete offerte opgesteld.
De offerte is inclusief zonnepanelen, onderstellen en een omvormer die ervoor zorgt dat de opgewekte energie van de zonnepanelen wordt omgezet in de stroom die u in huis kunt gebruiken. Met een bijbehorende gebruiksvriendelijke app kunt op elk gewenst moment de opgewerkte stroom en de verbruikte stroom checken.

Btw terugvragen – ook voor particulieren

De 21% btw die u betaald over de zonnepanelen kunt u, ook als particulier, terugvragen bij de belastingdienst. Dat is absoluut de moeite waard! Als extra service kunnen wij u helpen bij het aanvragen van deze teruggave. Deze btw-regeling geldt alleen als de naam op de energierekening gelijk is aan die op onze factuur. Houd daar van tevoren rekening mee.

Vraag nu een offerte aan!