Over ons

Welkom bij Kei Verduurzaming! Ons verhaal begon in 2019, gedreven door een passie voor duurzaamheid en het verlangen om een positieve verandering teweeg te brengen in de wereld. Wat ooit begon als een eenmanszaak, groeide snel uit tot een bloeiend bedrijf, dankzij de enthousiaste steun van onze gewaardeerde klanten.

Ons team, onder leiding van oprichter Milosz, is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonnepanelen. Ook streven we ernaar om naast zonnepanelen steeds meer duurzame oplossingen te leveren. We zijn vastberaden om huishoudens te helpen groener te worden en geld te besparen op hun energierekeningen.

Onze missie

Bij Kei Verduurzaming hebben we een eenvoudige maar krachtige missie: duurzame levensstijlen bevorderen en de ecologische voetafdruk verminderen. We zijn ervan overtuigd dat de overgang naar groene energie niet alleen goed is voor onze planeet, maar ook voor je portemonnee!

leien dak zonnepanelen zonnepanelen op een kosten kunstleien kunnen montage plaatsen installatie specialist bevestiging hoe

Dit onderscheid ons van de rest!

 • Passie voor Duurzaamheid

  Duurzaamheid is de kern van alles wat we doen. Onze passie voor een schonere toekomst drijft ons elke dag.

 • Kwaliteit

  Bij Kei Verduurzaming staat kwaliteit voorop. We bieden hoogwaardige producten en diensten om ervoor te zorgen dat jouw zonnepanelen lang meegaan en optimaal presteren.

 • Teamwerk

  We geloven in de kracht van samenwerking. Ons team van toegewijde professionals deelt dezelfde visie en is vastbesloten om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

 • Klanttevredenheid

  Uw tevredenheid staat voorop. We luisteren naar uw behoeften en zorgen ervoor dat onze oplossingen aan uw verwachtingen voldoen.

Ontdek het zelf!

Onze experts

Milosz Helmich
Eigenaar De Kei

milosz de kei zonnepanelen amersfoort
hoeveel zonnepanelen passen op mijn dak aantal berekenen

Nathaniel
Werknemer De Kei

Milosz: Ik ben Milosz, de oprichter van Kei Verduurzaming. Ik ben begonnen in 2019 vanuit een passie voor verduurzamen. Ik begon als ZZP’er, maar al snel stroomden de aanvragen binnen en groeiden we. Dat was het moment waarop ik besloot mijn eigen bedrijf te starten. Nu, een paar jaar verder, zijn we een team van zes experts. Samen staan we aan het front van de duurzaamheidsbeweging en blijven we nieuwe manieren ontwikkelen om huishoudens te helpen vergroenen.

Nathaniel: Trotse medewerker van Kei Verduurzaming vanaf het begin. Ik ben bij dit geweldige team gekomen vanwege mijn passie voor het leggen van zonnepanelen. Ik ga al een tijdje mee in het vak, namelijk 6 jaar. Dit maakt dat ik veel ervaring heb. Geen dak of vraag is gek genoeg, wij zorgen dat het lukt.

Contact opnemen

Wij hopen dat jij na het lezen van ons verhaal net zo enthousiast bent als wij! Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen bij jou langs voor een dakscan.

Contact opnemen