Over De Kei Zonnepanelen

Zoals heel de wereld moet ook De Keistad ‘Amersfoort’ verduurzamen en daar dragen wij als ‘De Kei Zonnepanelen’ graag een keitje aan bij. Dit doen wij doormiddel van onze professionaliteit, de techniek van zonnepanelen.

De Kei Zonnepanelen werkt met ervaren gecertificeerde werknemers met veel ervaring die hun vak goed begrijpen en open staan voor alle vragen tijdens de montage. Wij werken volgens de officiële richtlijnen om alles zo veilig mogelijk en professioneel af te werken.

Wij zijn van mening dat er voor elk huishouden en portemonnee een oplossing bestaat en zo meer gratis stroom gaat gebruiken via de zon. Daarnaast zullen de zonnepanelen zich terugverdienen waardoor de aanschaf een goede investering is. Dit is een win-win situatie die we graag aanbieden door heel Nederland.

PHOTO-2019-08-01-16-19-05
PHOTO-2019-08-01-16-38-01

Werkwijze
Om goed op één lijn te zitten met de klant komen wij graag voor een vrijblijvende offerte langs bij u thuis. Dit doen we om de talloze mogelijkheden en producten die wij aanbieden te laten zien en bespreken om op die manier zo toegankelijk mogelijk te zijn voor elke klant.

We kunnen hierbij bespreken hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden, op welke positie en wat al uw voorkeuren zijn. Zo komt zowel de klant of wij niet achteraf voor verassingen te staan.

Op de dag van de montage gebruiken de ervaren monteurs voor het binnenwerk enkel het materiaal om alles zo strak mogelijk af te werken en staan open voor suggesties of vragen.

CERTIFICATEN